Om Bright EQ

Vi kommer från Norrbotten – ett skiftande landskap med riktiga årstider, där äventyret alltid finns runt hörnet. Vi vill erbjuda högsta kvalitet på ett smartare outdoor-sortiment.

Kvalitet i alla detaljer

Vi jobbar bara med de bästa materialen – ner till de minsta detaljerna i våra produkter. Vi ser till att våra fabriker håller högsta kvalitet utan att kompromissa med hållbarhet eller rättvisa arbetsvillkor. Vår produktutveckling utförs av erfarna medarbetare i de tuffaste av förhållanden. Vårt mål är att tillhandahålla produkter med optimal passform och känsla. Det är en garant för att du ska kunna njuta av dina Bright Equipment-produkter under många år.

Vi bryr oss om dig som bär våra produkter

Vi vill göra toppkvalitet tillgängligt för alla. Det innebär att vi inte kompromissar med material eller tillverkningsprocesser. Istället sparar vi pengar när det gäller marknadsföring, administration och säljkanaler. Du hittar inte våra produkter i vanliga butiker. Genom att enbart erbjuda dem via våra egna kanaler kan vi ofta halvera priset för dig som kund. Om du har klagomål eller frågor rörande oss eller våra produkter, är du varmt välkommen att höra av dig. Vi kommer att lyssna. 

Smartare detaljer gör skillnaden

Efter tre decennier av att utveckla outdoor-produkter under andra varumärken är vi inte villiga att kompromissa på detaljer som spelar roll. Vi tänker utanför boxen när det gäller smarta funktioner som inbyggda magneter i våra handskar eller att skapa det perfekta blixtlåset till våra jackor. Därför lägger vi till exempel åtskilliga timmar på att få till den perfekta böjen på våra handskars fingrar. Det är så man skapar det perfekta greppet. Ett grepp som du drar nytta av i skidbacken eller bakom styret på din skoter. Målet är att alla våra produkter ska ha minst en, kanske liten men ändå avgörande, funktion som gör din dag en aning bättre.

Det här är vårt team

Krisse Wennström

Säljchef med stort frilufts­intresse. Flugfiskefantast med förkärlek för storöring.

Mats Ohlsson

Marknadschef som bänder lax och härdar händerna på Norrbottens pimpelisar.

Bilden föreställer Jan Fjellström

Janne Fjellström

En av Sveriges absolut vassaste klädutvecklare. Spenderar all sin fritid i skogen.

Joakim Enerstam

Joakim Enerstam

VD och teknikansvarig som helst spenderar sin fritid i norra Sveriges skidbackar.

Bilden föreställer Mats Vallström

Mats Vallström

Grafisk formgivare och webb­utvecklare. Walle är en livs­njutare som trivs bäst i bastun.